Houten garagepoorten voor een mooie prijs

openslaande-deuren (1)Wij zijn nu al enkele maanden op zoek naar leuk advies voor een renovatie. Het zit namelijk als volgt. Mijn man en ik hebben een jaar geleden een nieuwe woning gekocht, dit is de eerste woning die we ook echt zelf gekocht hebben. Daarom wilden we graag houten garagepoorten laten plaatsen, om de woning nog mooier te maken.
Eigenlijk waren we erg tevreden met de woning die we gekocht hadden en er is principieel ook niets mis mee, ook niet met de garage, maar een half jaar geleden begonnen we erover te praten om wellicht later te verhuizen naar een warmer land. Nu is dat wellicht allemaal gepraat, omdat we nog maar pas verhuisd zijn, maar toch wilden we graag iets aan onze woning doen, zodat we deze later tegen een hogere prijs zouden kunnen verkopen. Dan moet je echter natuurlijk ook de waarde verhogen.

houten-garagedeuren (1)voordeuren (1)Waar houten garagepoorten kopen?

Natuurlijk is dat allemaal leuk en wel, maar toch moeten we dan ook een goede aanbieder vinden die alles voor ons kan maken. Dat weten we uiteindelijk natuurlijk nog niet, want we moeten ook een prijs hebben. Gezien we nog maar pas een huis hebben gekocht, is ons budget niet heel erg groot.
Daarom hebben we eerst even online gekeken of we hier iets zouden kunnen vinden dat wel in ons budget past. Natuurlijk is Google op dat gebied je beste vriend. We vonden toen Different Doors. Alles zag er hier prachtig uit en na een korte zoektoch naar beoordelingen, waren we vastbesloten om er iets van te maken. Uiteindelijk hebben we dan ook een offerte aangevraagd en zijn akkoord gegaan. Nu is het afwachten op het einderesultaat!