Ons startpunt is de trouwlocatie Loosdrecht

Ons startpunt is de trouwlocatie Loosdrecht

Op de dag dat mijn vriendin en ik vijf jaar bij elkaar waren, heb ik haar ten huwelijk gevraagd. We houden beiden nogal van verrassingen en ik heb haar dan ook goed verrast. Ik wist dat ze rond vijf uur thuis zou zijn van haar werk en had een outfit voor haar klaargelegd, lekker warme kleren die goed bij dit seizoen passen. Ook had ik er een briefje bij gedaan waarop stond dat ze om zes uur aan de rand van het bos moest zijn. Aldaar had ik een speurtocht uitgezet die uiteindelijk leidde naar mij, midden in het bos. Daar had ik een warme picknick neergezet en een kampvuurtje gestookt. Op die plek vroeg ik haar uiteindelijk of ze met me wilde trouwen en compleet overdonderd zei ze ja. Wij willen het altijd spannend houden met en voor elkaar en dit droeg daar zeker aan bij. Nu zijn we samen aan het rondkijken wat we nou precies met de bruiloft wilden. Ik kwam met de trouwlocatie Loosdrecht, omdat ik zo van de plassen daar houd, het is een prachtige omgeving. Mijn vriendin stond wel open voor die trouwlocatie Loosdrecht en vorig weekend hebben we een tripje gemaakt naar de locatie en werden we rondgeleid door de manager aldaar. We waren beiden nogal onder de indruk van de locatie, met het boothuis en de mogelijkheden tot boottochtjes. Bovendien is de receptie daar sowieso geweldig, heel chique. Eigenlijk voelden we allebei gelijk al dat we hier wel iets mee wilden en hebben we om meer informatie gevraagd. Binnenkort gaan we er langs om alle details te bespreken want we hebben besloten onze bruiloft hier te willen geven, dat is het startpunt waaromheen we alle andere dingen gaan regelen.