Business Catering Amsterdam bevalt reuze goed

amuse_tomaat_mozzarellaBusiness Catering Amsterdam bevalt reuze goed

Als ware ZZP’er maak ik goed gebruik van allerlei verschillende voorzieningen die er in het leven geroepen zijn voor ondernemers als ik en gewoon voor bedrijven in het algemeen. Zo maak ik dikwijls gebruik van het aanbod dat Business Catering Amsterdam biedt. Ik zit gevestigd in Amsterdam en daarom ben ik automatisch met hen in zee gegaan. Ondanks dat is het trouwens nog niet eens zo automatisch hoor, je hebt namelijk duizenden aanbieders van catering in Amsterdam. Dus waarom heb ik nou uitgerekend voor Business Catering Amsterdam gekozen? Ik heb daar wel een antwoord op, namelijk dat dit bedrijf mij sowieso al was aangeraden door vrienden en collega ondernemers. Toen ik eens rond vroeg bij mijn groepje wat een goede cateraar zou zijn, zowel incidenteel als structureel, kwamen velen van hen met Business Catering Amsterdam en ik besloot dat er dus wel een kern van waarheid in moest zitten. Ik ben het bedrijf op gaan zoeken op internet en het viel me op dat de menukaart er echt top uitzag, echt naar mijn smaak. Ik heb gevraagd of ze eens wat van hun normale assortiment konden langsbrengen, van alles een beetje zodat we het uit konden proberen. Ik heb genoten van die maaltijd en besloot vaker bij Business Catering Amsterdam te bestellen. Dat doe ik nu inmiddels al een jaar of vijf en het bevalt nog steeds reuze goed. Ik kan het iedereen in de Randstad daarom ook echt aanraden!